Zaki, lezing "ondeugend ouder worden"

In deze vrolijke lezing vertrekt Zaki van de vooroordelen die bestaan over de latere leeftijd. Senioren worden meestal - onder andere door de media - als minderwaardig afgeschreven. Want jonger is zogezegd beter. Een karikatuur, natuurlijk. Eeuwenlang stond een hoge leeftijd voor verwezenlijkingen, ervaring en wijsheid die respect verdienden.

Locatie

Bazel 9150 Kruibekestraat 58A Woonzorgcentrum Wissekerke

Zaki, zelf bijna 70, bewijst tijdens deze vrolijke lezing dat ouderen nog lang niet ‘out’ zijn.Verwacht geen ongevraagde adviezen, maar humoristische levensinzichten. “Ouder worden is een bevrijding. Een wondermooie levensherfst, waarin we meer genieten en eindelijk kunnen kijken naar de dingen met een knipoog. Lang zullen we leven!”

Ouder worden is een bevrijding. Je komt in een levensfase terecht waarin plaats is voor een goed boek, poëzie en intense, rijke ervaringen. Elke rimpel heeft een verhaal en je kunt eindelijk naar de dingen kijken met een knipoog. Dat is de beleving van Zaki.

Een vrolijke lezing, waarin hij bewijst dat ouderen nog lang niet ‘out’ zijn. Een hoopgevend idee voor jongere mensen: oud zijn is iets prettigs om naar uit te kijken. Want… we leven langer en gelukkiger!

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Bij inschrijving € 10 te storten op rekening BE63 7370 0308 1108 van Gezinsbond Bazel

Inschrijven

Inschrijven bij Nadine Dingemans, nadine5806@gmail.com of 0472 46 68 80, en na betaling van € 10 op rekening BE63 7370 0308 1108 van Gezinsbond Bazel

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten