Watergewenning en kleuterzwemmen

De vierde lessenreeks van dit schooljaar start op zaterdag 13 april. Met de tiende les op zaterdag 22 juni wordt deze lessenreeks van 10 lessen afgesloten. Enkel op zaterdag 1 juni is er geen les. De lessen gaan door in het zwembad LAGO DE MEERMINNEN in de Meerminnendam te Beveren (inrit naar parking via de Pastoor Steenssensstraat tussen nr. 108 en de school).

Locatie

Beveren 9120 Pastoor Steenssensstraat 108 Lago De Meerminnen

De vierde lessenreeks van dit schooljaar start op zaterdag 13 april. Met de tiende les op zaterdag 22 juni wordt deze lessenreeks van 10 lessen afgesloten. Enkel op zaterdag 1 juni is er geen les. De lessen gaan door in het zwembad LAGO DE MEERMINNEN in de Meerminnendam te Beveren (inrit naar parking via de Pastoor Steenssensstraat tussen nr. 108 en de school). Er is nog mogelijkheid om in te schrijven voor de lessen die doorgaan in het instructiebad voor kinderen van 4 tot 6 jaar: raadpleeg hiervoor onze website www.gezinsbond-beveren.be onder “activiteiten” en verder onder “zwemmen”. Via het mailadres gsfgewestbeveren@gmail.com kan worden ingeschreven.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
30.00

Deelnameprijs zonder verzekering

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Jun 10
Locatie

Houthalen-Helchteren

Ma Jun 24
Locatie

Koksijde

Ma Sep 09
Locatie

Houthalen